Global Government Tenders

Meest vertrouwde bron voor aanbestedingskansen en business intelligence sinds 2002

Country Wise Index van overheidsaanbestedingen en -biedingen

Laatste landelijke aanbestedingsberichten van de overheid, projectinformatie, inkoopnieuws, inkoopplannen, contracttoekenningen. Bekijk details en documenten van aanbestedingen, offerteaanvragen en overheidscontracten. Vind kennisgevingen van internationale en binnenlandse overheidsaanbestedingen voor particuliere en openbare aanbestedingen. Zoek naar alle producten en services via de zoekfunctie op trefwoorden.

Overheidsaanbestedingen zijn openbare aanbestedingen die door overheidsinstanties of -afdelingen worden aangekondigd om biedingen van particuliere bedrijven of individuen uit te nodigen om goederen of diensten aan de overheid te leveren. Deze aanbestedingen worden meestal gepubliceerd op overheidswebsites of in lokale kranten en zijn geldig voor een bepaalde periode.

Het proces van overheidsaanbesteding omvat meestal de volgende stappen:

Kennisgeving: de overheidsinstantie of -afdeling publiceert een mededeling waarin wordt uitgenodigd tot biedingen voor een specifiek project of een specifieke dienst.

Bieden: Geïnteresseerde partijen dienen hun biedingen in, inclusief een voorstel waarin wordt beschreven hoe zij van plan zijn de door de overheid vereiste goederen of diensten te leveren.

Evaluatie: de biedingen worden beoordeeld door de overheidsinstantie of -afdeling op basis van een reeks criteria, zoals prijs, kwaliteit en ervaring.

Toekenning: de overheidsinstantie of -afdeling gunt het contract aan de inschrijver die voldoet aan de beoordelingscriteria en die het meest geschikt wordt geacht voor het project of de dienst.

Implementatie: de winnende bieder voert het project of de service uit volgens de voorwaarden van het contract.

Aanbestedingen door de overheid kunnen aanzienlijke zakelijke kansen bieden voor particuliere bedrijven en personen die met de overheid willen samenwerken. Het aanbestedingsproces kan echter complex en concurrerend zijn, dus het is belangrijk om de aanbestedingsdocumenten zorgvuldig door te nemen en ervoor te zorgen dat aan alle biedingsvereisten wordt voldaan.

GlobalTenders, een van de grootste en meest vertrouwde bronnen voor aanbestedingsmogelijkheden en Business Intelligence. Met als doel informatie toegankelijker te maken, werd Global Tenders in 2002 opgericht als een business connect-platform. GlobalTenders heeft meer dan twee decennia ervaring met aanbestedingen.

Op GlobalTenders vindt u de meest uitgebreide en authentieke Tenders Database. GlobalTenders verzamelt aanbestedingsberichten, gegunde contracten en aanbestedingsmogelijkheden uit verschillende bronnen. Enkele bronnen voor Afganistan overheidscontracten en aanbestedingen zijn:

Overheidsaanbestedingssites
Sites voor aanbestedingen van het ministerie
Aanbestedingsbulletins van de overheid
eTendering-systeem
Aanbestedingswebsites Rijksoverheid
Systeem voor overheidsopdrachten
eTender-portaal
Tendertijdschriften
Sites voor overheidsopdrachten
Aanbestedingssites van overheidsdiensten
Aanbestedingssites van de staatsoverheid
Aanbestedingen gemeentelijk bedrijf.


Overheidsaanbestedingen en -projecten - A tot L


Overheidsaanbestedingen en -projecten - M tot Z